Društvena odgovornost
  • Društvena odgovornost

New City je kompanija za koju od samog početka društveno odgovorno poslovanje predstavlja sastavni deo poslovne filozofije i dugoročne strategije. Za nas društveno odgovorno poslovanje predstavlja strateški okvir za upravljanje kompanijom, zasnovan na permanentnom investiranju u kvalitetne, dugoročne i stabilne odnose sa svim činiocima poslovanja naše kompanije.

  • Zaposleni

Odnos prema zaposlenima temelji se na principima jednakih mogućnosti i poštovanja različitosti, a ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj zaposlenih je jedna od naših strateških odrednica. U skladu sa tim, osmišljavamo i realizujemo različite programe edukacije i treninge. Uslovi za rad i aktivni odmor koje se trudimo da obezbedimo zaposlenima, čine da se oni lično bolje osećaju, a da razvijanjem osećaja pripadnosti doprinose razvoju kompanije.

  • Klijenti

Naš cilj je da budemo kompanija koja je maksimalno orijentisana ka klijentu. Za nas je svaki korisnik najvažniji, jer je naše poslovanje zasnovano na njihovom zadovoljstvu i poverenju. Zbog toga konstantno ulažemo u sopstveni razvoj, podižući kvalitet naših usluga i proizvoda na što viši nivo. New City veliku pažnju poklanja istraživanjima potreba kupaca i postavlja nove standarde i u ponudi i u kvalitetu.

  • Sistemski inženjering

U svakoj prilici, naša kompanija trudi se da pomogne segmente naše zajednice i našeg društva za koje smatramo da je pomoć potrebna i značajna. Neki od takvih primera su pomoć pančevačkoj bolnici, srpskim zajednicama na Kosovu i Metohiji ili pomoć kulturi kroz donaciju pozorištu Atelje 212.

New City je kompanija za koju od samog početka društveno odgovorno poslovanje predstavlja sastavni deo poslovne
filozofije i dugoročne strategije. Socijalno edukativni centar za kontinuirano unapređivanje „ITECCION“ bavi se razvijanjem znanja, veština i profesionalnih kompetencija, kao i informisanjem o novinama u svim delatnostima kroz različite metode i forme obuke sa ciljem profesionalnog razvoja.